Temat: Gry
View Single Post
stare 10-24-2009, 11:01   #1 (permalink)
TeZetWu
CKM Włókniarz Fan

TeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacjąTeZetWu cieszy się renomą poza reputacją
Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do TeZetWu Wyślij wiadomośc poprzez MSN do TeZetWu Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do TeZetWu
Domyślnie Gry

Macie ulubiony gatunek gier?
Jaki tytuł zasługuje na honorowe miejsce na półce?
Jakich gier nie lubicie.

Ulubionego gatunku gry nie mam. Gram w wszystko co ma fajną fabułę lub wciąga. Najczęściej gram w Pasjansa. :D Uwielbiam tę grę. Jako fan żużla również grywam sobie w FIM Speedway GP3. Polecam wszystkim.

Gry, których może bardziej nie preferuje niż nie lubię to wszelkiego rodzaju przygodówki (np. Myth), familijne/dla dzieci (z racji wieku), platformówki (chociaż Mario lubiłem). Do pewnego czasu nie lubiłem RTS`ów, ale odkąd zacząłem grać w Age of Empires III - polubiłem. :D
TeZetWu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem